Om Victoria

Mitt namn är Victoria Ellerstad, jag är född 1985, kommer från Hedemora i Dalarna och bosatt i Hässelby i Stockholm. Jag är utbildad grafisk formgivare med erfarenheter och kunskaper inom bland annat fotografering, layout, illustrering och webb. Jag gick utbildningen Grafisk Teknologi på Högskolan Dalarna i Borlänge 2005-2008. Den förberedde för arbete med högt tempo och många deadlines på samma gång. Många projekt inom skolan har genomförts, så som reklamkampanjer och produktion av tidningar. Detta medförde att jag fick väldigt god datorvana och kan nu hantera många av de program som finns. Har även god kameravana samt är mycket kompetent vad gäller skrift och kan utan problem skriva både annonstexter och reportage.

Jag drivs av en enormt stark vilja att utvecklas och få uppleva så mycket som möjligt i livet. Jag har ett brinnande intresse av att lära mig mer. Det jag inte kan lär jag mig både snabbt och lätt.

Som person är jag flexibel, öppen och utåtriktad och mycket ansvarsfull, alltid glad och positiv. Jag har båda fötterna på jorden och vet vad jag vill. Har flera mål i livet, bland annat att skriva en kokbok och att genomföra Tjejklassikern. Jag är också väldigt envis och ger sällan upp.

På fritiden spenderar jag mycket av min tid med min familj som är min man, min son som föddes i september 2014 samt vår Jack Russel-tik. Förutom matlagning och träning är några av mina intressen hästar, film och att resa. När tiden finns gör jag även modelluppdrag.